Storstädning

Tråkigt och tidsödande men tar du hjälp från oss städar vi ditt hus grundligt från golv till tak så får du tid över till annat!

Hur ofta behöver man göra en storstädning då?
Vi rekommenderar en till två gånger per år, kanske vill du ha extra fint till jul eller något stort kalas eller bara en traditionsenlig vårstädning.

Varför behövs det storstädas om man ändå städar kontinuerligt? 
Enligt vår erfarenhet så är det många skrymslen och vrår som blir ”bortglömda” eller inte hinns med i den vardagliga städningen. Lägger du över storstädning på oss kommer det professionella lokalvårdare hem till dig som tar sig an varje liten yta av er bostad eller varför inte kontoret. I storstädningen ingår allt från fönsterputsning till borttagning av kalkrester.

Du som kund får alltid ett fast pris på städning som baseras på antalet kvadratmeter bostaden är på. Se vår prislista för att räkna ut vad din storstädning skulle kosta med eller utan RUT-avdrag. För att vi ska kunna slutföra din storstädning på en dag så brukar vi skicka ett team av städare som utför jobbet för att säkerställa att allt blir grundligt och välgjort.

Som vanligt kan du som kund känna dig trygg med att vi gör vårt bästa för att göra dig nöjd och belåten med vårt arbete och kan därför erbjuda en NÖJD-KUND-GARANTI där du som kund kan kontakta oss inom 48 timmar om du skulle hitta några misstag och då rättar vi självklart till det så fort som det går men senast inom tre arbetsdagar.

DET HÄR BETALAR DU:
STORSTÄDNING 0 – 40 kvm 
Företag: 1 360 kr exkl moms
Privatperson: utan RUT-avdrag 1 700 kr inkl moms, med RUT-avdrag* 850 kr inkl moms

STORSTÄDNING 41 – 70 kvm
Företag: 2 176 kr exkl moms
Privatperson: utan RUT-avdrag 2 720 kr inkl moms, med RUT-avdrag* 1 360 kr inkl moms

STORSTÄDNING 71 – 110 kvm
Företag: 3 264 kr exkl moms
Privatperson: utan RUT-avdrag 4 080 kr inkl moms, med RUT-avdrag* 2 040 kr inkl moms

STORSTÄDNING 111 – 150 kvm
Företag: 4 352 kr exkl moms
Privatperson: utan RUT-avdrag 5 440 kr inkl moms, med RUT-avdrag* 2 720 kr inkl moms

STORSTÄDNING 151 – 200 kvm
Företag: 4 896 kr exkl moms
Privatperson: utan RUT-avdrag 6 120 kr inkl moms, med RUT-avdrag* 3 060 kr inkl moms

STORSTÄDNING 201 – 250 kvm
Företag: 5 440 kr exkl moms
Privatperson: utan RUT-avdrag 6 800 kr inkl moms, med RUT-avdrag* 3 400 kr inkl moms

* Beloppet avser den del som faktureras dig som kund varefter resterande belopp rekvireras genom ansökan till Skatteverket som Victoria’s Städservice ombesörjer. Som privatperson är du själv skyldig att undersöka din rätt till RUT-avdrag. Om Skatteverket avslår ansökan tilläggsfaktureras du som kund motsvarande belopp.

Angiven tidsåtgång är uppskattad utifrån genomsnittlig tidsåtgång för liknande uppdrag utförda av Victoria’s Städservice. Varje uppdrags unicitet kan dock innebära avvikelser i större eller mindre grad.

SE PRISLISTA >>
Klicka här för att ladda hem specifikationerna för vår storstädning. >>