Storstädning

Tråkigt och tidsödande men tar du hjälp från oss städar vi ditt hus grundligt från golv till tak så får du tid över till annat!

Hur ofta behöver man göra en storstädning då?
Vi rekommenderar en till två gånger per år, kanske vill du ha extra fint till jul eller något stort kalas eller bara en traditionsenlig vårstädning.

Varför behövs det storstädas om man ändå städar kontinuerligt? 
Enligt vår erfarenhet så är det många skrymslen och vrår som blir ”bortglömda” eller inte hinns med i den vardagliga städningen. Lägger du över storstädning på oss kommer det professionella lokalvårdare hem till dig som tar sig an varje liten yta av er bostad eller varför inte kontoret. I storstädningen ingår allt från fönsterputsning till borttagning av kalkrester.

Du som kund får alltid ett fast pris på städning som baseras på antalet kvadratmeter bostaden är på. Se vår prislista för att räkna ut vad din storstädning skulle kosta med eller utan RUT-avdrag. För att vi ska kunna slutföra din storstädning på en dag så brukar vi skicka ett team av städare som utför jobbet för att säkerställa att allt blir grundligt och välgjort.

Som vanligt kan du som kund känna dig trygg med att vi gör vårt bästa för att göra dig nöjd och belåten med vårt arbete och kan därför erbjuda en NÖJD-KUND-GARANTI där du som kund kan kontakta oss inom 48 timmar om du skulle hitta några misstag och då rättar vi självklart till det så fort som det går men senast inom tre arbetsdagar.

SE PRISLISTA >>
Klicka här för att ladda hem specifikationerna för vår storstädning. >>