Nyheter & erbjudanden

Nedan presenterar vi erbjudanden och nyheter i städbranschen om t.ex. rutavdrag. Dessa kan ni även få automatiskt och direkt på er Facebookvägg genom att besöka vår Facebooksida och gilla oss.


 

Glad Midsommar! - Vi har stängt på Midsommaraftonen

Glad Midsommar! Nu står Midsommarhelgen för dörren och vi passar på, önskar er alla en Glad, Härlig Midsommar och Sommar. Vi har stängt Midsommaraftonen och dess helg. Sen har vi, från och med måndag, öppet som vanligt och hjälper er gärna.

Glad påsk! Vi önskar er en skön helg

Glad Påsk alla kära Kunder! ❤ Nu tar vi Påskhelg och hälsar er alla välkomna åter  nästa vecka. Vi öppnar på tisdag med ordinarie öppettider.

Flyttstäd med extra allt!

Är ni på gång att flytta. Då är det smart att kolla vad vårt flyttpaket erbjuder. Det innehåller visningsstäd & flyttstäd. Vi tar helt enkelt hand om all städning

Vi städar från Borås till Göteborg!

Vänner! Vi erbjuder hjälp med städning & hemtjänster. Vi åtar oss gärna uppdrag i området i och kring Borås och väster ut till Göteborg. Vi har i dag uppdrag i Borås, Tranemo, Dalsjöfors, Fristad, Kinna,...

Fokus på Internet - SthlmOnline.se

Vänner! Nu har vi äntligen en ny superfräsch hemsida. Vår helt nya plattform för information och marknadsföring är alltså verklighet. Den blir även försedd med en nyhetsblogg med RSS-flöde till Facebook. 
Så gilla oss på Facebook!

En bil med tid i lasten

Har du sett vår bil i grannskapet? Då beror det på att vi hjälper din granne. Vill du också få mer tid över till annat?

- Vår bil har mer tid i lasten wink, så tveka inte att ta kontakt!

Vi bromsar Corona

Vi hjälper till! Har du en plats i samhället som får massor av besök? Vi hjälper nu till och städar bort Coronavirus. Vi har köpt utrustningen och utbildat vår personal. Livsmedelsaffären, apoteket eller kvartersakuten m.fl. Hör av er så ska vi hjälpas åt och bromsa smittspridningen. (Läs mer & dela!)

Öppet, trots covid-19

Bäste Kund! Vi finns här för dig, trots covid-19. Vi på Victoria’s Städservice följer noggrant utvecklingen av Coronaviruset och tar detta på största allvar. Vi är extra noga med att ingen är på jobbet om vi är sjuka. Vi dubbelkollar så ingen av oss har den minsta feber, av omtanke för våra kunder och oss själva.

GULD certifikatet från UC!

Trygghet för dig som kund och leverantör med vårt GULD certifikatet UC Trygg Företagare. Som privatperson eller företagare kan det var svårt att veta vilka företag som är välskötta och pålitliga då är UC certifikat en bra indikation.

  • Smidigt – Vi gör din vardag enklare.
  • Ansvar – Vi betalar avtalsenliga löner, är försäkrade och är emot svart arbetskraft.
  • NÖJD-KUND-GARANTI – Vi åtgärdar alla eventuella fel inom tre arbetsdagar och reklamationsrätt i två dygn.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.